Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Bathbombs

Nézet:
Rendezés:
Raktáron
Lágyan pezsgő, relaxáló és egyben bőrbarát készítmény, ami elviszi az emberi gondolatot egy aloe vera erdőbe. Nincs is jobb annál, mint amikor hazaérünk egy hosszú, fárasztó nap után, felengedünk egy forró kád vizet és elmerüljünk az olajok tápláló erejében.
620 Ft
Raktáron
Előttünk a mandarin liget, miközben a friss vaníllia rudat hámozzuk kedvenc citrusos desszertünkhöz. Ez az érzés akár mindenkihez elérhet, ahogy a kád vizébe csobbantja ezt a pezsgő álmot. Már csak egy dolog van hátra, hogy élvezzük a fürdőbombánk nyugtató erejét.
620 Ft
Raktáron
Tiszta illata olyan, mikor átjárja a friss szellő a házat. A hosszú, megterhelő nap után nagyszerű érzés mikor szétpezseg egy forró kád vízben ez a gyönyörű színárnyalatban úszó fürdőgolyó mellettünk. A mandulaolaj tartalmának köszönhetően, nem csak relaxál, lágyan hidratál és táplálja a bőrünk. Nekünk csak egy dolgunk marad, ellazulni, és kiengedni a gőzt.
620 Ft
Raktáron
Engedjünk egy forró kád vizet és merüljünk el a tibeti cseresznyefa virág illatának erdejében. A leghatásosabb kényeztetés érdekében tegyünk hozzá egy-két mécsest a kád mellé biztonságosan elhelyezve. Ezek után nincs más hátra, mint élvezni az olajok pezsgését a kád vízében.
620 Ft
Raktáron
Nevezhetjük úgy is, mint azt a világhírű slágert “Despacito Bomb”, hiszen egy igazi trópusi, mediterrán “gyümölcsről” beszélünk, ami a forró vízhez passzol a leginkább, hogy relaxáljon és elkényeztessen minket. De ez több mint egy sláger. Kókusz olaj, mandulaolaj tartalmának köszönhetően lágyan simogat a kád vízével együtt.
620 Ft
Raktáron
Merüljünk el a tavirózsák világában, érezzük azt, hogy köztük vagyunk és velük együtt lebegünk a kristálytiszta tó feszített víztükrén. Könnyen hozzá lehet szokni ehhez az érzéshez, ha megtapasztaljuk ennek a terméknek az ellenálhatatlan tulajdonságát. A “Lotus Bomb” elragadja az ember tekintetét, ahogyan az olajok elegyednek a kád vizében.
620 Ft